Put your link here,. And i will follow your blog!` TQ

Saturday, February 12, 2011

MISI MUSTAHIL bakal menjdi MISI TIDAK MUSTAHIL!!

Salam geng's,. haiyoooooooooooo berapa sudah tidak update blog?? Huhuuu,. Sedikit sibu,.lagipun ada ke orang nak baca ni < Cubaan menulis dalam bahasa baku,., heheee>

Entry yang best bagi aku,. walaupun tajuknya lain dari pengisian cerita,. Bukan apa,pasal diet ajer,. hehehee,.
Diet yang macam mana,.?! Huhhhu diet untuk turun kan berat badan sahaja ok,. bukn diet yang gila gila mahu kurus,. deyhh

Target Sebenar: 30 Hari Tanpa nasi
Target Awal  : 10 Hari Tanpa nasi,.wahhhhhhhhh sudah bejaya hari ini,., cuma nak timbang ajer nnti berape,.
Tujuan : Turunkan berat badan ,.Juge nak kempiskan perot,. Yehooooooooooo  takot nanti pakai baju kahwin tak cantik,. Heheheeee
Menu : Sedikit lauk tanpa nasi, roti,air kosong pastinya,banyak sayur sayuran,.

Yes,!!!!!!!!!!! yesssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!! yesss step pertama sudah berjaya,. Insya'Allah cuma nk timbang ajer ni nk tngok berape yang turun,. Huhuhu

Ok,. nnti updta lagik,. Chowwwwwwwww


13th Feb 2011

Hari ini dengan nasi,. sebab semalam saya sudah naik pitam,. hari ini sahaja,. esok saya mula semula dengan hari tanpa nasi,.

No comments:

Post a Comment