Put your link here,. And i will follow your blog!` TQ

Monday, November 01, 2010

Mimpi lgik

Salam geng;s,.!`


Al Kisahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh due tige ari lepas kot,. urmmpp seminggu lepas kot,. aku ader mimpi aku berakk pastu aku teperasan aku berak dngn mencuit najis tersebot ,. pastu aku kesat kt baju,.!` ishhhhhhhhh walaopon agak pngotor dan menjijikann,.tpi itulah yg bermain dlm otak aku due tige ari ni,. sush ati aku,. apermakne mimpi tu??!~ org kate kalao mimpi njis buruk maknenye,. ye ke??

Tapi mungkin betulla,. semlam aku betekk dngn adek laki aku pasl kucing,. apsal la adek aku tu kurng ajar sangt,. sunke mengeleh aka mengejek pastu nk die je betul,. bekire nk mmposs,.!~ bukn nk bukk keburukan adek sndrik,. tu yg betul nyer,. alaa lagipon korng tk kenal adek aku kan,!~




Then aku dh skit ati,. tkper aku beralah,. aku kan kakak,.!!! tpi ade sedihh and menngis,. then buat aku tepikir kalao aku kawen sok,. ikot suami aku,. boleh ke aku arap pade adek laki aku ni??!~
Demi Allah SWT,. aku lebih mengharap dn pecvaye pade adek bongsu aku yg pmpuan umo 17 tu,. aku rase die lagik sesuai dan tau tnggungjwb skit nk jage org tue walaopon kekdng kene becakp atau beleter,. tpi die ok,.!` memang la muncong kene mrh tpi di buat gak keje uamh walao muncong pnjng sedepe,.!`

Yerla,,. aku ni sapela,.. aku la JAHAT, aku la ank gmpang,. aku laaa pale otak tk betul,. biol,. aku lah yg pling tk boleh d percaye,. yg buruk buruk sume aku laaa!~ tapiiiiiiiiiiiiiiii,.,..??!~ dierlaa ank laki tunggal yg d sayng d manje,. yg di hrp walaopon tk boleh harap,. wht to do?!~ aku kan kakak,.aku dh jadik yg tue lepas kklong aku kawen,.so aku tahn jer laaa,. kalao dh tk tahan sok aku list down kan sumee yg aku buat kt die,.!` dengn die jangn bekire,.tpi dengn aku ngn adek bekireee,.. kepale hotk die,.
Ni lepas kemarahn n tk puas ati bukn dendamm ok,.

Aku nk bgi pengajrn kt die skit,. bgi die ingt,. yg time susah die carik aku,.time senng??!~ dasar kurng ajarrr!!!!!! Aperlaa naseb akuni,. aku buat baik,.nkmintk bals baik ajer,. buakn blas kurg ajar ,. Boleh blahhhhhhhhhhlaaa


Patotlaaa mimpi tu kotottt and najis,. upenye memang maksud die pon mcam tu,.

Chowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

No comments:

Post a Comment