Put your link here,. And i will follow your blog!` TQ

Tuesday, January 11, 2011

ELITE PLUS MEMBERSHIP TBR

Hai geng's,.!~
Lame tk update my blog,. sedikit busy,. base la cuti sekolah,. by the way,,. my hotel ader promotion umber membership

About Tiara Beach Resort
Tiara Beach Resort an `inland sea resort' spread over 23 acres is the biggest
man-made beach in Malaysia. It is an ideal place for the whole family to have an enjoyable clean, safe and fun seaside vacation with top class facilities for
corporate and private functions.

The first fully integrated resort in Port Dickson with 980 studio suites (1264 rooms)
is just 90 minutes drive from Kuala Lumpur city.

There are 4 F&B outlets; Canopy Beachfront Café, Terrace Café, Fun Pub and
Chinese Restaurant. The Terrace Café – an outdoor all day dining restaurant
acclaimed local and international dishes and Canopy Café overlooking the
beachfront provides a small selection of local snacks and hawker favorites and
refreshing beverages. The Canopy Café is an ideal rendezvous place to relax
with live sports events, pool tables, darts and many exciting games.

Other facilities include the mini theatre, giant inflatable, gymnasium, sauna rooms
and karaoke theaters.




korng boleh upload gmbr ni ok,. untuk informasi koling koling la nombor yg tetere tu,. bnyak benefit,.!~


Okay ,. aku ader promosi baru dri hotel aku ni,,. CHINESE NEW YEAR!! nnti aku upload la pic pic promotion dri TBR okay!!~
Wahahahah  sajer jerk buat promosi skit,. bgi aksik rvenue naik,. korng tngok la kt sini senng jerkn,. Saje kasik up skit,. Hihihihihihi ok geng's,. see ya!` muaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
























Geng's sorry okay,.. my english very terok one,. so dri aku buat mistake tulis in english,. better aku tulis dalam bm,. walaopon bahase aku bahase pasar,. hehehhee

Okay story,. i've been in TBR almost in 6 years,. mungkin dalam thun 2011 ni aku akan resign sebb biase laa nk kawen ikot suami ke K.LUMPUR ,. peluang kat sane kan lagi banyak dan terbuke luas,.itu sahaje la peluang untuk aku tukr angin,. Bnyak kisah suke dan duke sepanjang di tbr ni,. pressure jngan ckp laa,. dari segi keje,. melayan orng atasn lgi,. phewwwwwwwwwwwww staff,. omg!! smpai menngis la di buatnye,. tpi itu adelah biase kan,. macam macam ragam manusie yg boleh di pelajari,. aku dh kire cam otai kt sini la,. hehehehheeee boleh ker?? ekekekekeeee ,. pahitnyee duke nye tu sume mematangkan aku,. mengajar aku menjadi lgi pndai,. dri segi kerje dan pergaulan,.

Ok,. ekekeke dri promosi ke kisah aku pulak ni,. seperti yg d jnjikan aku akan updte promosi CHINESE NEW YEAR ok geng,.
muachhhhhhhhhhhhhhhhhh

No comments:

Post a Comment