Put your link here,. And i will follow your blog!` TQ

Tuesday, November 30, 2010

What i want!!

Salam geng's,.
Semoge hri anda di sinar dengan kebrkatan dari Allah swt,.!~


Hurm,. korang ,YES 2010 dah start ni (YEAR END SALES 2010) tak pi sopping ker??Huhhhhhhhhhhhhhh sape yg masyuk and kaki sopping tu kan kompom punyee pueh ati jp lagi,. sume harge barng boleh di katekan sangt murh,. Lagi lagi yg berjename laur negare kan kan,.

Tak kesah la,. selagi mmpu beli la,.alang alang dah murah ni kan,. bukn selalu,.untuk diri sendri jugak,.!~


Hurm,. sebarnye aku pon ader la satu due brng nk beli untuk diri sendiri,. aku rase patot hadiah kan diri sendiri dngn ape yg bkenann kan,. and bukn untuk hri biase,. yg ni untuk HARI AKU nnti! nk beli untuk pakai pakai hari bese tk mmpu plak la kn,. Huhuuhuhu,.saje kasik gempak skit,. n nk puas kan hti,.

Hurm,. aku minat sangt dengn CHANEL,.  tu la jename luar yg selalu aku idam idamkan,. tpi stended la rat rat sume,. Pk 100 kali aku nk kuar duit,.




Ha,. di lemma!~

Misi mustahil ni,. chaiyokkkkkk!
wahahahahaaa

No comments:

Post a Comment