Put your link here,. And i will follow your blog!` TQ

Thursday, November 18, 2010

Laki yg pangai BANGAU nk test market!!!

 Kadang kadang lelaki ni kan,. bukn kadang2 kot,jrang jarang,. lelaki ni kan takde reason atau alsan yang kuat sebrnye tau untuk mncarik pmpuan lain,. tapi saje jer nak menggatal menggeletis pentingkan ego diri sendri saje nk test market nk try betine lain,. aku pon tk paham laa,. dorng tu tak tau ke care dorang tu akan melukekan hati pasangan dorang,.?!~ ker tau sebrnye tapi memang ptngkan diri,bebuat takde ati dan perasaan hanye untuk puaskan hti dengn nk try pmpuan len,. kan kan?!~ Laku sngt dah ker? hemsem sangt ker? baik sangt dh ker? apsal dengn pasangan sendiri tak membaikkan diri,tak menCARINGkan diri pade pasangan?kan itu lebih bagus,. lebih buatkan pasangan rase di hargai,. Ni tak,, dengn puan lain amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bukan main lagik ni,pijak sebut pon tk mmpos!!! dengn pasangan sendiri buat mcam pengesat kaki,. time kotor kaki kesat,. time dh bersih pi pijakkk carik lain!!

Kekdang puan yg di ayat tu tk layan pon,. buat tk endah jer,. tpi si laki ni plakkkkkkkk dh merenyammm!! selagi tk dpt ,.selagi tulaaa,. Yerlaa kemudahan bukn main bnyk skang ni kan,. takot kantoi gmail,pesbuk,.,. masih ader lagik ym etc tu kan,. webcam la bagai,. so senng nk menggelinjit kan *********,.


Cube,. kite sang puan ni buat mcam tu,.?!~ mudah ajer nk melabelkan kiter sebagai PMPUAN JALANG,SUNDAL, blaaaa blaaaaaa dot dot etc,. yg pastinyer label tu tk baik,. owhh pndai plak sakit ati,. pndai plakkk nk cemburu dan sebagainye,. tpi biler diri sendri buat tk sedar diri plak,. boleh plak kan?!~ Jngan ko pk ko begelar laki,. ko ader kuota bebini 4,. ikot sedap kotek ko jer nk mengKABARETkan diri try ayat puan lain kan,. tak kire la aper niat ko sekalipon,ko ttp dh melukekan pasangan ko,. tau tak?!~


Sedarlaa diri wahai laki-lai yang bergolongan seperti ini,anda mempunya 9 akal,.. cukop bnyak nikmat akal yang ALLAH SWT kurniakan tpi jngn jadikan akal anda yg bnyk tu buatkan anda hilang akal,.. dan sentiase mencari akal untuk melukekan pasangan anda! INGAT!!! anda tidak berhak same sekali untuk mengakal akal kan ppuan,. Pmpuan ader cume 1 akal saje,. dan itu aderlah pelengkap untuk 9 akal anda itu supaye menjadik sempurne,. sempurne dan adil dunie dan akhirat yer wahai laki sekelian! 


So tolongla,!!! tolonglaa wahai laki yang diturunkan,yg diamanahkan oleh ALLAH SWT untuk mnjdik peneman ppuan,mnjdi pembimbing yer,. tolong bertindak ADIL untuk pasangn anda yer di donia nan fana ini,. kalao anda betul2 mampu,betul2 cukop bekalan akhirat,. dan mengayat ppuan lain kerana ALLAH SWT,.yer silekan,. silekanlaaa berbuat demikian,. dan harus di ingat jika anda hanye mengetest market cume kerane nafsu syawat anda yang merenyam tu,.. pade suatu hri nnti sesungguhnye ALLAH akan menarik balik nikmat besar iaitu PMPUAN dalam hidop anda!! 


KARMA!!!


*ps; 
- semakin aku cube mmperbaiki diri,semakin aku di lempar dengn ujian ALLAH,. semakin sabar aku di uji!
- Sentiase dengn moto moto idop aku WHAT GOES AROUND,COMES AROUND!
-Kanak2 bwh umo tk di benarkan mmbace entry saye yng ini,. tk sesuai sebb banyk perkataan XXXXtetttttttttttt





4 comments:

  1. sabolah ek..biasa la tu wey..
    so skrg jd yg terbaik utk die

    ReplyDelete
  2. kikie...aku setujuuuuuuuuuuuuuuu sgt2...love u kieeee...grrrrrrr

    ReplyDelete
  3. biase la tu,.? agak2 kalao kene kt ko kan wanie ko akn cakp ke "biase la tu"

    ReplyDelete