Put your link here,. And i will follow your blog!` TQ

Sunday, October 17, 2010

Piss Me Off,..!!!~

Salam,. morning geng;s,. selamat berhari sunday aka minggu,.!~

Hihihihi,. tjuk entry kt atas tu jadik kt aku 2 days ago,!~ Ahahahahhah sangt menyakitkan hti but itulah lumrh manusi,e. sudah di tolongg tidak pennh nak mengenng budi malahan lagik nk jatuh kan kite,.wht the hell!!
Smpai ari ni kebengangan aku masih mmbare,.tpi aku pretend rilekss jer depn mngkok ni sume,. buat cam bese,. tpi dalm hti memang punye TAK IKHLAS aku buat keje dorng,. aku pedulik ape,r. skang aku tk pedulik,.
klao cam dulu aku sbok sangt tkot kje drng bgi tk siap nnti aku yg ken,. now??!~  DO I CARE??!!!!!!! aku tk pedulik dah,. pegilaa mmpos ade aku kesahh,?!~

KO nk komplen ke aper ke,. wht the lfuckkkkkkkkkk!!!aku dtg keje skang ni siap kan keje aku then cukp time aku blik,. tkde nk stndby de,. buat ape kan,. aku cume mintk jngn PIJAK KEPALE AKU AJER,. aku tk mintk di hargai kalao korng tk nak kan,. aku tkmintk korng ksik adiah pon puji ke aper ker,.5 thun aku sabr dengn krong yg silih beganti,. pangai mcam pukimak!! bile aku bising sikit korng komplen mcam baby 2 thun,.!!~

Actually this is happened coz of this one OF BUDAK HITAM!!!! aku tau aku bukk pesbuk kt opis,. yes i'am,. aku mengaku ,. but please be fair ok,!~ i'm not the one who using the fucking facebooking!!  ader 3 pc kt opis ni,. apsal nmpk mcam aku sorng je tkde keje men pesbuk,.??!~ yg setan setan tu men pokerr dlm opis??? youtube??? tngok blue ko tk nk kire????? yg ko bukk muzik kekuat nk buat opis ni cam bapak ko punye n mcam disko,.ko tk kireee????cam siallllllll la ko,. aku tolong buat keje ko sebb pekataan TOLONG tu selalu kuar dri mulot longkang ko kan,.?!~ ape aku dpt?? ko nk tego aku terime laa,.. bukn tk boleh di tego.,.tpi bukn dngn care busuukn name aku kt management ,. pastu aku sorng pulak!!! mcam aku cakp tdi,.ADIL!!! BIAO LA ADIL BODOHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! SETANNNNNNNNNNNNNN

Untuk korng,.!! nah ambikkkkkkkkkkkkkkkkkk


Now becoz of your pukimak mouth everybdy looking at me and make a SIAL face!!!! but it's ok,.. ni la antre ilmu yg aku dpt spnjng 5 thun aku keje kt sini,.!!! buat bik di balas JAHAT!! only on this fucking place,. Aku tau la ko puppet.. baby boy kt sini kan,. tpi jngn libtkan org len.!~ aku bukn bodoh yg kolh pijk pijk kepale,.

U don't really knowing me kan???!~ wait and see, aku sabrr tkperr 7 month to go,. this office will be meletop without me,.!!!!! TRUST ME,. mase aku dh benti nnti aku akan make sure kan KORNG SUME kol aku n mintk TOLONG!!!! mase tu you'll be kenaa ok,.


WHT'S GOOES AROUND COMES AROUND!!!!!!!!!!


CHOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

* ignore kesalahan ejaan,. tkde mood nk edit

No comments:

Post a Comment